Annica Ljungberg föreläser om Social Media

Annica Ljungberg föreläser om Social Media och digital marknadsföring


Vill du boka Annica Ljungberg som föreläsare eller gå en kurs, ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Många företag och organisationer anlitar Annica Ljungberg, VD och ägare XLNT Communication AB, som föreläsare om Social Media och digital marknadsföring.
Annicas uppskattade föredrag är en upplysande, heltäckande och inspirerande väg in i det kanske hetaste området inom den sociala webben idag.

Annica Ljungberg är en strateg inom social media med ena benet i framtiden. Hon äger och driver kommunikationsbyrån XLNT Communication (1997), föreläser om social media och är ledamot i styrelsen för Mikael Ljungbergs Minnesfond. Som springbud och lärling via uppdrag inom reklam och PR till egen företagare har hon finslipat ett affärskoncept som tagit henne och företaget genom branschens alla utvecklingsstadier. Annica såg tidigt social media som ett paradigm för en ny tid och som ”veteran” på den sociala media-arenan har hon hjälpt både små och stora företag nå ut med sina budskap.
I sin föreläsning ger Annica en tydligare bild av vad social media innebär och hur marknadsförare men också övriga delar i en organisation kan använda sig av den sociala webben. Syftet är att driva försäljning och men framförallt stärka sitt varumärke genom en dialog med kunden. Hon visar på vårt förändrade medie- och kommunikationsbeteende och vilka oskrivna regler och värderingar som gäller i det digitala samhället.
Annica reder ut begreppen kring hur du använder dig av de strategiska verktygen för att skapa bättre relationer med omvärlden - allt från kunder, medarbetare och samverkanspartners till massmedia.

Vill du boka Annica Ljungberg som föreläsare eller gå en kurs, ring 031-13 12 10 eller klicka här.

FÖRELÄSNING PÅ AFFÄRSSEMINARIUM
I samband med Stena Match Cup Sweden på Marstrand anordnar Södra Bohuslän Turism ett seminarium i samarbete med kommunerna Orust, Tjörn, Stenungsund och Kungälv/Marstrand samt Business Region Göteborg. Annica Ljungberg föreläser om integrerad kommunikation med sociala media.

FÖRELÄSNING PÅ SPADAGARNA.
Annica föreläser för medlemmar ur 30 spahotell som ingår i Svenska SPA-föreningen.
Se hela programmetFÖRELÄSNING PÅ CONNECT VÄST DAGEN.
CONNECT Väst är en ideell organisation som bidrar till fler jobb i Västra Götaland och Kungsbacka. Organisationen stöds och finansieras av Näringslivet, VGR, Region Halland, Högskolor och Universitet, Kommunalförbund och Sparbanksstiftelser över hela Västra Götalandsregionen.
Hur kan social media förändra sättet vi lever och gör affärer på?

Föreläsningar och halvdagskurser social media

Social media - frukostmöten
Inspirationsföreläsning 1-2 timmar. För dig som vill få en introduktion som förklarar nyttan med sociala medier. Föreläsningen är praktiskt inriktat och på en introducerande nivå och visar faktisk nytta för både små och stora företag och organisationer.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Social media, föreläsning för B2B och B2C
Social media för B2C och B2B: introduktion till sociala medier. Så gjorde dom, så gör du. Vi tittar på de vanligaste kanalerna och på några lyckade case. För företag som vill upptäcka nya möjligheter att stärka varumärket och skapa bättre relationer med omvärlden.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Social media, föreläsning för kommuner och offentlig sektor
Social media för kommuner och offentlig sektor: introduktion till sociala medier. Inom vilka användningsområden och kanaler finns det en nytta. För kommuner och offentlig sektor som vill upptäcka nya möjligheter att stärka varumärket och skapa bättre relationer med omvärlden genom en medborgardialog.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Social media, föreläsning för skolor, om IT och lärande
Social media för skolor: introduktion till sociala medier. Vad är det vi delar, hur samverkar vi och vad är det vi publicerar? Hur kan lärare och elever mötas i en social värdeplattform? Vi tittar på de vanligaste forumen och på några lyckade exempel. För skolor som vill upptäcka nya möjligheter att att utveckla lärandet och skapa bättre relationer med elever och föräldrar.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Kurs: social media - rent praktiskt
Vi lär oss att praktiskt hantera sociala medier och hur man startar upp en digital närvaro. Du lär dig starta en blogg, publicera foton och filmer, skapa arkiv för bilder och filmer samt länka in dessa till bloggen. Du lär dig skapa egna kanaler på nätet.
Efter denna dag är målet att du ska kunna bygga vidare och utveckla en stark närvaro i sociala medier.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Kurs: social media i en kommunikationsstrategi
Vi går igenom steg för steg hur du harmoniserar de nya medierna. Målformulering, val av sociala verktyg, implementering, aktiviteter, frekvens och uppföljning. Hur kopplar man ihop alla delar till en helhet i en social mediestrategi. Från kundtjänst till omvärldsbevakning. Bloggpolicy, bloggcoachning och bloggstrategi - hur man tar bloggandet ett steg till.
Boka! Ring 031-13 12 10 eller klicka här.

Kurs: Social Branding

"Brands need to have a personality and be someone that people want to be friends with."
Alistair Battie, Advertising Age

Social branding handlar om att skapa en genuin, hållbar och långvarig relation med marknaden i fokus samt genom att adressera rätt mottagare åstadkomma påtagliga och unika resultat.
Den sociala webben handlar om verktyg till hjälp för företag och privatpersoner att agera socialt gentemot sin omgivning på den digitala arenan men ersätter dock inte mötet öga mot öga. Det fysiska mötet är fortfarande av stor vikt i en relation men genom den sociala webben har det personliga mötets möjligheter utvecklats till att börja innan och fortsatta efter det reella mötet.
Ovärderliga redskap för att bygga och vårda en i förlängningen långvarig och givande relation med kunder, företag och medarbetare.

Vill du boka Annica Ljungberg som föreläsare eller gå en kurs, ring 031-13 12 10 eller klicka här.


Gymnasieskola
Föreläsning om digital kommunikation i social media för gymnasieelever, årskurs 2 Samhällsprogrammet. Annica Ljungberg föreläste i Transfers regi.


Offentlig förvalting
Föreläsning om digital kommunikation i social media för webbredaktörer på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.


Spadagarna
Föreläsning om digital kommunikation i social media på Loka Brunn under Spadagarna. Folk från 30 medlemskurorter på plats och fullt av kunskapstörstiga människor i publiken.

Reklambyrå i Göteborg
Connect Västdagen. Föreläsning på Elite Park,
Göteborg. Inspirerande stämning med många entreprenörer.

Reklambyrå i Göteborg
Föreläsning på Rydals Museum, Marks Kommun. Ett fantastiskt
inspirerande möte med intressanta människor.

Reklambyrå i Göteborg
Annica Ljungberg, XLNT Communication, föreläste om
sociala medier på Västsvenska Industri- och handelskammaren


Prenumerera på XLNT Times

Först med det senaste om social media marketing, reklam och PR.Share |