Reklambyrå i Göteborg

PR-byrå i Göteborg

Blir PR bättre i sociala medier? Har ni svårt att slå hål på redaktionens Berlinmur trots ivrigt bombardemang med pressmeddelanden? Behöver ni medieträning eller utbildning i medielogik? XLNT Communication ger er stöd och tar ert PR-arbete ett steg längre.

Poängen med sociala medier är att utnyttja webbens engagemang och de många kontaktytor för dialog som uppstår. Här har sociala medier en fördel framför enkelriktade kommunikationsåtgärder. Den symetriska tvåvägskommunikationen är den i särklass kraftfullaste PR-kommunikationen.

Ett företag som arbetar strukturerat och målmedvetet med sociala medier kan uppnå en djupare insikt i diskussionen kring sina varumärken. Denna insikt är direkt användbar för att utveckla verksamheten. Rätt använda, ger sociala medier både analysmöjligheter och kommunikationsverktyg för att kontinuerligt och transparent kommunicera vart man är på väg.

XLNT Communication erbjuder:
» PR i social media
» PR-kampanj
» PR-strategi
» PR-taktik
» Pressmeddelanden (vinkling, research, skrivande)
» Mediaträning (radio/tv/tidning)
» Medialogikutbildning som ger er svar på frågor som vad en nyhet egentligen är, hur en redaktion fungerar och under vilka lagar och regler redaktionell personal agerar.

XLNT Communication kan ta ett helhetsgrepp på er PR-strategi, om ni vill det. Är ni mer i behov av någon som skärper upp ert pressmeddelande så gör vi det också. Vi på XLNT Communication är nämligen inte intresserade av att kränga på er en massa tjänster ni inte behöver. Vår filosofi är att långa, fruktsamma samarbeten där vi lär känna er och ni lär känna och lita på oss genererar värden för alla parter.

Kontakta experterna på PR och social media klicka här.

Prenumerera på XLNT Times

Först med det senaste om social media marketing, reklam och PR.Share |