Social media

Vill du nå ut med Social Media?

Vi hjälper er att arbeta fram en stark strategi och policy för social media. Vilka forum finns? (ex. Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, blogg) Hur använder du dem? Vilka lämpar sig bäst för er verksamhet? Vi analyserar dina kommunikationsbehov och anpassar era befintliga kommunikationslösningar. Vi hjälper er marknadsföra era länkar eller utveckla en mobil applikation. Vi stärker er sökabilitet på de sökmotorer som räknas (SEO - Search Engine Optimization).

Oavsett storlek och inställning på ett företag så är det viktigt att tänka igenom och ta ställning till hur företaget kan använda och förhålla sig till sociala medier. Utbilda de som ska agera i företagets namn, ge anställda en typ av certifiering för sociala medier. Det kan handla om att skapa innehåll av kvalitet och intresse och på så sätt bygga värde i sitt nätverk. Genom att agera professionellt och affärsmässigt innebär det att ta till sig av kritik och vara konstruktiv i en dialog.

Skapa framgångsrika lösningar genom:
» Social Branding
» Social Media strategi
» Social Media policy och guidelines
» Blogg och bloggstrategi
» Webbanalys (Google Analytics)

Läs XLNT Communication blogg

Social Media: föreläsning, kurser, workshop, seminarier, frukostmöten läs mer »

Reklambyrå i Göteborg
Annica Ljungberg, XLNT Communication, föreläste om
sociala medier på Västsvenska Industri- och handelskammaren


FÖRELÄSNING PÅ AFFÄRSSEMINARIUM
I samband med Stena Match Cup Sweden på Marstrand anordnar Södra Bohuslän Turism ett seminarium i samarbete med kommunerna Orust, Tjörn, Stenungsund och Kungälv/Marstrand samt Business Region Göteborg. Annica Ljungberg föreläser om integrerad kommunikation med sociala media.

FÖRELÄSNING PÅ SPADAGARNA.
Annica föreläser för medlemmar ur 30 spahotell som ingår i Svenska SPA-föreningen.
Se hela programmetFÖRELÄSNING PÅ CONNECT VÄST DAGEN.
CONNECT Väst är en ideell organisation som bidrar till fler jobb i Västra Götaland och Kungsbacka. Organisationen stöds och finansieras av Näringslivet, VGR, Region Halland, Högskolor och Universitet, Kommunalförbund och Sparbanksstiftelser över hela Västra Götalandsregionen.
Google Analytics (webbanalysverktyg) är gratis.
Vi programmerar för 1995 kr

För många företag, är hemsidan navet i marknadskommunikationen. Ändå tillåts besökarna smita in och ut på sidan som spöken, utan att säga så mycket som hej. En medveten social mediestrategi kräver ett redskap för analys av besökarnas antal och beteenden.

Google Analytics är det överlägset mest använda redskapet. Det är dessutom helt gratis. Väl inkodat, avläser du enkelt fakta såsom:

• besökarantal totalt och över tid
• besökarantal sorterade geografiskt
• hur länge besökarna stannar på sidan
• innehåll som besökarna stannar vid
• sökorden som tog besökarna dit
• besökarantal enskilda dagar

Kontakta specialisterna på social media klicka här.

Prenumerera på XLNT Times

Först med det senaste om social media marketing, reklam och PR.Share |