XLNT Communication hjälper er ur nätet

Helt nytt, omarbetning eller nylansering? Anpassad till mobil och surfplattor? Text, bild, layout och sökordsoptimering? XLNT Communication arbetar med allt från ny- och omarbetning av hemsidor, sökmotoroptimering till digital marknadsföring som nyhetsbrev samt strategier för social media.

Internet är på väg att helt ta över som såväl extern som intern kommunikationskanal i många branscher. Och hemsidan och intranätet blir då många företags kommunikationsnav för såväl medarbetare som kunder och andra intresserade.
Nätet är också den enda växande reklammarknaden i landet och många företag går över till enbart nätannonsering eller väljer nätet som pr-kanal.
Det gör att webben blir det första nya mediet som integrerar såväl information som marknadsföring och också det första nya mediet där alla med vardaglig teknisk utrustning och mjukvara klarar av att göra sin röst hörd. Möjligheterna är med andra ord obegränsade och därmed också utbudet.
Med handen på hjärtat så finns det därför många, många, många hemsidor och webbkampanjer som skulle mått bäst av att hamnat i cyberrymdens papperskorg.
Det är där XLNT Communication kommer in, vi kan hjälpa er med allt från idéarbete till innehåll och programmering av hemsidor, elektroniska nyhetsbrev, elektroniska reklamkampanjer med mera.

» Strategier för social media
» Nyhetsbrev via epost (digital marknadsföring)
» Hemsidor
» Hemsidesstruktur
» Anpassad för mobil handel
» Anpassad för surfplattor
» Webbdesign
» Kampanjupplägg – länkning med underleverantörer, åf, m.m.
» Bild/foto
» Animering
» Grafik
» Film
» Ljud
» Sökordsoptimerad text
» Sökmotoroptimering
» Programmering hemsida
» Banners och andra nätannonser

XLNT Communication kan ta ett helhetsgrepp på er webbstrategi, om ni vill det. Är ni mer i behov av någon som går igenom era webbtexter eller gör en animation så gör vi det också. Vi på XLNT Communication är nämligen inte intresserade av att kränga på er en massa tjänster ni inte behöver. Vår filosofi är att långa, fruktsamma samarbeten där vi lär känna er och ni lär känna och lita på oss genererar värden för alla parter.

Kontakta experterna på digital marknadsföring klicka här.

Prenumerera på XLNT Times

Först med det senaste om social media marketing, reklam och PR.Share |