Vi delar ut årets julgåva till Mikael Ljungbergs Minnesfond

Tillhör Sponsring social media av den 20/12/2010 0 Kommentarer

Nu är det jul, tid för omtanke och kärlek, tid för att dela med sig och bry sig om. Julen är även årets stora sociala plattform för nära och kära att samlas kring. Alltså, en social plattform med fokus på att dela med sig. En sådan social högtid firar vi året runt på XLNT Communication. Och vi delar givetvis med oss lite extra kring jul.

Vi tackar för ett gott samarbete 2010 och ser fram emot ett ännu mer socialt 2011. God Jul & ett riktigt Gott Nytt År önskar XLNT Communication

I år delar vi med oss av årets julgåva till Mikael Ljungbergs Minnesfond.

Stiftelsen startade kort efter Mikael Ljungbergs bortgång i slutet av år 2004. Mikael Ljungberg var känd för många saker, förutom medaljer och framgångar var han en ärlig och rakryggad idrottsman som uppskattades av såväl sina kollegor som en idrottsintresserad allmänhet. När han gick bort föddes tanken på att starta en minnesfond som varje år skulle dela ut ett stipendium till någon inom idrottsvärlden, ett stipendium som ska användas till utbildning och utveckling i Mikael Ljungbergs anda.

Vill du likt oss stötta Mikael Ljungbergs Minnesfond är du välkommen att bli medlem i Facebookgruppen och/eller om du vill sätta in ett bidrag på stiftelsens bankgiro 700-6133.

»Läs mer om Mikael Ljungbergs Minnesfond

»Gå med du också i Mikael Ljungbergs Facebook-grupp

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>