Hitta, skapa och hämta er egen Facebook Place Page

Sök närliggande platser för att hitta ert företag, om det inte redan har lagts till kan ni lägga till det manuellt. Ni behöver sedan “claima” (se foto) ert företag så ni kan redigera relevant information. Till vänster på bilden ser ni länken: Is this your business? Klicka och fyll i de uppgifter Facebook behöver för att godkänna er som ägare.
Använd check-in konceptet som ett kraftfullt verktyg för marknadsföring för återkommande kunder. Men även om ni inte planerar att göra reklam för Facebook Place-sidan eller rikta specialerbjudanden till era fans som har checkat in, så är det ändå att rekommendera att ni genom ägarskap åtminstone se till att uppgifterna är korrekta.

När ni, efter godkännandeprocessen, äger er egen Placesida går det att integrera (Merge: läs mer på länken) den med er egen sida på Facebook. Då kan ni hantera erbjudanden, länkar, statusuppdateringar och annat från en plats, och lägga till nya funktioner såsom kartor och check-ins.

Sen är det bara att uppmuntra chek-ins och belöna era fans.

Stöter ni på några problem eller har några frågor så hör gärna av er genom att kommentera detta inlägg eller klicka här.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>