Checka in, hitta dina vänner och svärma

Använder du Foursquare men har känt att du där inte tillhör en gemenskap. Eller helt enkelt saknat möjligheten att checka in och kunna se ifall dina vänner är i närheten? Du är inte den enda och förtrösta ej, för nu kan du.

Svärma

Är du en av dem som när du ska äta på en restaurang checkar in på Foursquare för att visa var du är eller bara för att se vem som varit där tidigare och vad de tyckte. Men har du någon gång tänkt när du checkat in att det varit trevligt att kunna dela erfarenheten med dina vänner. Nu kan lägga dina vänner på en lista på appen Swarm där du , och dina vänner, checkas in automatiskt, och ni ser vilka är i närheten och hur långt i från varandra ni är.

Enligt Noah Weiss från Foursquare använde bara fem procent den ursprungliga appen för att hitta en restaurang eller vänner, utan den användes mest för recensioner. Möjligheten till det som är det viktigaste inom sociala medier, att kunna interagera med varandra, fanns inte. Därför har Foursquare nu skapat en särskild app som fokuserar just på det sociala. Där har du möjligheten att se om dina vänner är i närheten och om de är så nära att ni ska göra sällskap eller hitta på något senare. Orsaken varför det blev en helt egen app är för att kunna behålla fokuset på det sociala utan att blanda det med de andra funktionerna i ursprungsappen. Och, på så sätt göra att någon av funktionerna inte används.

Med Swarm by Foursquare kan du alltid se om dina vänner med Swarm-appen är i närheten. Du kan där enkelt föreslå för de på din lista och i närheten av dig att träffas och helt enkelt svärma.

Här kan du ladda ner Swarm by Foursquare

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>